Jeugd en gezin

Je bent jong en je wilt wat! Een activiteit organiseren of een bijbaan bijvoorbeeld. Misschien heb je ergens hulp bij nodig. Onze jongerenwerkers helpen je graag. Ze stimuleren je om je eigen talenten in te zetten, om activiteiten op te zetten en om contacten te leggen met anderen. We zijn er voor je. Je komt ons tegen waar jongeren ook zijn: op straat, online, in scholen, bij hangplekken. Dus spreek ons gerust aan! 

Ondersteuning voor ouders en kinderen
Ben je een ouder en heb je een vraag over opvoeden en opgroeien? Wij ondersteunen je. Ook als jij en je partner gaan scheiden en je ondersteuning wilt hoe je hiermee omgaat richting je kinderen, helpen we graag. We informeren je over signalen en gedrag van kinderen in scheidingssituaties en adviseren hoe je de kinderen kunt begeleiden.

De kinderen nodigen we uit voor een ochtend of middag met lotgenoten. Ze delen gedachten, gevoelens en ervaringen. Het programma voorkomt en/of vermindert problemen op langere termijn. Zo nodig plannen we ook bemiddelingsgesprekken met jou en je partner. Je leert dan om goed met elkaar te communiceren, zodat je afspraken kunt maken rondom omgang en opvoeding van de kinderen.

Dus spreek ons gerust aan!

Terug