Relatieproblemen? Wij staan voor je klaar

Twijfel je over je relatie, maar wil je graag samen met je partner weer gelukkig zijn in de toekomst? Wacht niet tot spanningen te ver oplopen, maar kom in actie! Wij kunnen je helpen om het vuurtje weer aan te wakkeren.

Een conflict komt in de beste relaties voor. Problematisch wordt het als er regelmatig ruzies zijn en je je niet begrepen of serieus genomen voelt. Misschien ben je uit elkaar gegroeid, heb je het gevoel er alleen voor te staan of neem je te weinig tijd voor elkaar. Hoe dan ook: je wilt een betere relatie, er zijn voor elkaar en weer samen genieten!

Relatiegesprekken
Wij helpen je graag als jij en je partner samen door willen. We ondersteunen je ook om erachter te komen óf je wel samen verder wilt. In relatiegesprekken onderzoeken we wat de spanningen zijn, waar ze vandaan komen, wat jullie bindt en of en hoe we de verbinding kunnen herstellen en versterken.

Workshop
Je kunt ook de tweedaagse workshop ‘Houd me vast’ volgen. Hierin leer je om begrip te krijgen voor elkaar, anders te kijken naar patronen in de relatie en onderliggende emoties en behoeften te herkennen. Je leert van elkaar wat je belangrijk vindt, waarom soms onverklaarbare ruzies ontstaan en hoe je hier samen weer uit komt. Lees meer over de workshop.