Maak vrienden bij Join Us!

Voel jij je vaak alleen? Terwijl je graag leuke dingen wil doen met leeftijdsgenoten? In Nederland wonen veel jongeren die het moeilijk vinden om vrienden te maken. Ze willen wel, maar weten niet zo goed hoe. Join us is er voor deze jongeren! Om de week ontmoeten een aantal jongeren elkaar op een leuke plek in de gemeente waarin ze wonen. Tijdens de bijeenkomsten zijn er ervaren begeleiders aanwezig die helpen met het maken en behouden van nieuwe vrienden!

Join us is er voor jongeren!
Join us is er voor iedereen tussen de 12 en 25 jaar die zich alleen voelt en zin heeft om daar verandering in te brengen. Bij Join us ben je van harte welkom!

Wat doe je bij Join us?
Bij Join us doe je veel leuke dingen en helpen we je sociaal sterker worden. Samen met andere jongeren bedenk en organiseer je allerlei (online) activiteiten. De groep bepaalt dus zelf hoe de avond eruit ziet. Daarbij leer je hoe je iets kunt organiseren. Denk aan een avondje gamen, spelletjes doen, gourmetten, een filmpje kijken, voetballen, bowlen en nog veel meer toffe dingen!

Ik kom erbij!
Er zijn geen kosten aan de groep verbonden. Je kunt je aanmelden via de website van Join Us, www.join-us.nu. Kijk voor verdere info op www.join-us.nu/programma/

Voor wie: Voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar uit de gemeente Gennep, Heumen, Horst aan de Maas, Mook en Middelaar en Venray.

We werken samen met gemeentes, Afdeling Preventie van Vincent van Gogh en gezinscoachteam Venray.

 

Iedereen heeft zijn eigen startmoment. In- en uitstromen is dus het hele jaar mogelijk.