Training GIDS

Wat is Gezond In De Stad (GIDS)?

GIDS is een programma dat zich richt op mensen die fysiek en/of mentaal vastlopen en drempels ervaren in het leven in gemeente Gennep. Het programma gaat uit van jouw eigen kracht. In een traject van 14 weken ga je onder goede begeleiding aan de slag met:

  1. Fysieke training samen met een personal trainer
  2. Mentale coaching om jouw doelen te bereiken
  3. Groepstraining over verschillende onderdelen van Positieve Gezondheid

Het bewegen is op jouw eigen niveau en kan je helpen om wat lekkerder in je vel te zitten en jezelf energieker te voelen. In de groepstrainingen krijg je informatie over verschillende onderwerpen. Thema’s die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: slaap, balans ervaren, voeding, acceptatie, ademhaling en hulp vragen. Om de week heb je een 1-op-1 gesprek met je coach. Samen met je coach kun je praten over jouw doelen en dingen waar je tegenaan loopt.

Het traject kan bij veel verschillende mensen passen. GIDS is bijvoorbeeld geschikt voor mensen die stress ervaren, (onverklaarbare) pijnklachten hebben, door omstandigheden niet kunnen werken, geen balans ervaren of niet lekker in hun vel zitten. Twijfel je of het bij jou past? Overleg dan met jouw verwijzer.

Ik ben me door GIDS bewuster geworden van mijn leefstijl en heb veel geleerd over voedingsstoffen die niet goed voor je zijn. Ik realiseer me nu dat hoe je je voelt, ook met voeding te maken kan hebben. Ik let bijvoorbeeld op mijn voeding en probeer iedere dag te wandelen.”

Naam(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
Adres(Vereist)

Terug

Wanneer:
Medio oktober

Waar:
Gennep, exacte locatie volgt nog