Jeugd en gezin

Je bent jong en je wilt wat! Een activiteit organiseren of een bijbaan bijvoorbeeld. Misschien heb je ergens hulp bij nodig. Onze jongerenwerkers helpen je graag. Ze stimuleren je om je eigen talenten in te zetten, om activiteiten op te zetten en om contacten te leggen met anderen. We zijn er voor je. Je komt ons tegen waar jongeren ook zijn: op straat, online, in scholen, bij hangplekken. Dus spreek ons gerust aan! 

We geven gastlessen op scholen over onderwerpen die op dit moment spelen. Bijvoorbeeld over vriendschappen, seksualiteit, gender, vooroordelen, influencers, kledingstijl en social-mediagebruik. We spelen in op vragen die er leven en informeren de jongeren hoe ze kunnen omgaan met dilemma’s. Speciale gastlessen zijn er voor groepen 8 als voorbereiding op het middelbare onderwijs (Eastpak Project). 

We zijn er ook voor ouders!

Voor ouders houden we aparte thema-avonden in aansluiting op gastlessen voor jongeren.

Ondersteuning voor ouders en kinderen
Kun je een steuntje in de rug gebruiken bij het opvoeden en opgroeien van je kind(eren) in de leeftijd van 0-18 jaar? Onder begeleiding van een professional geven onze vrijwilligers jou en je kinderen praktische ondersteuning bij zaken waar je tegenaan loopt. De ondersteuning vindt thuis plaats en sluit aan op de vraag van je gezin.  

 

Terug

Contact

Team Horst aan de Maas