Jong en opgroeien met zorgen thuis

Online bijeenkomst over jonge mantelzorgers, voor ouders en professionals

Ben je een ouder met kinderen die opgroeien in een zorgsituatie? Of ben je een professional die in het werk jonge mantelzorgers tegenkomt? Meld je dan aan voor deze online bijeenkomst.

Binnen een gezin waar zorgen zijn om een naaste, gaat de aandacht vaak naar deze persoon. Dit kan effect hebben op kinderen binnen het gezin die zelf geen extra zorg nodig hebben. Wat heeft het kind die niet de zorgvrager is nodig, ook als het hier niet om vraagt? Welk verschil kun jij als ouder of professional maken voor dit kind? Het gaat om kinderen in de leeftijd 0 t/m 24 jaar.

Tijdens dit webinar staan we stil bij:

  • de soorten zorg die een kind met een zorgvragende naaste kan hebben
  • wat gevolgen kunnen zijn voor het kind van het opgroeien binnen een zorgsituatie
  • wat je als ouder of professional kunt betekenen voor het kind

Dit webinar bieden we op 2 verschillende tijdstippen aan, van 16.00 tot 17.00 uur óf van 19.00 tot 20.00 uur. De inhoud van de webinars is hetzelfde.

Wil je deelnemen? Meld je dan aan via onderstaand formulier vóór 23 mei. De toegang is gratis. Na aanmelding krijg je voorafgaande aan de bijeenkomst een link om online via Microsoft Teams te kunnen deelnemen. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Steunpunten Mantelzorg in Noord- en Midden-Limburg.

Naam(Vereist)

Terug

Wanneer:
30 mei 2024
16.00 tot 17.00 uur óf
19.00 tot 20.00 uur

Waar:
Digitale bijeenkomst