Vacature lid Raad van Toezicht

20 Sep 2017

Vacature lid Raad van Toezicht

Bijlage: 170920_Profielschets_Toezichthouder_Synthese_2017.pdf

Synthese is een brede welzijnsorganisatie in beweging. We werken vanuit vertrouwen in de kracht van het alledaagse leven voor mensen en gemeenschappen. We willen onze koploperspositie vasthouden. We werken efficiënt, dichtbij en resultaatgericht met de menselijke maat als leidraad. Synthese heeft ongeveer 90 medewerkers en 200 vrijwilligers die werken in Noord- en Midden-Limburg. De organisatie telt drie inhoudelijke teams en een bedrijfsbureau, waarin de facilitaire taken en business control belegd zijn. Binnen de organisatie zijn ‘slimmer werken’ en ‘zelf organiseren’ belangrijke drijfveren.

Voor onze Raad van Toezicht zijn we op zoek naar een nieuw lid Raad van Toezicht.

We zijn op zoek naar een kandidaat met bestuurlijke ervaring, kennis op het terrein van informatievoorziening is een pre. Beoogd kandidaat zal tevens contactpersoon zijn voor medezeggenschap. Kandidaten dienen in algemene zin affiniteit met het welzijnswerk te combineren met integriteit, onafhankelijkheid en een juist evenwicht tussen betrokkenheid en afstand. 

Voor de profielschets verwijzen wij u naar de bijlage. Wilt u nog aanvullende informatie over Synthese neem dan contact op met Karin Cortenbach, tel. 0478-517346.

Interesse?
Graag ontvangen wij u reactie vóór dinsdag 31 oktober 2017 per e-mail op solliciteren@synthese.nl gericht aan de heer G.J. Kusters, voorzitter Raad van Toezicht.
Sollicitatiegesprekken worden gehouden op 7 november 2017 in de avond.

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.